2018 július 7-én Demeniv Mihály és Tálas Áron adtak fantasztikus koncertet, amely hatalmas sikert aratott, majd július 21-én Gájer Bálint és Horváth Márk koncertjére telt meg a kastély parkja a lelkes közönséggel.

A harmonika hangja, születése óta elválaszthatatlan része Demeniv Mihály életének. Szüleitől – akik maguk is harmonikaművészek és -tanárok – négyévesen kapta meg első, egyoktávos hangszerét. Nyolcévesen nyerte első nemzetközi versenyét Ungváron, azóta számos hazai verseny mellett több nemzetközi versenyen is nagyszerű eredményeket ért el. Demeniv Mihályt a nagyközönség 2014-ben a közmédia Virtuózok című tehetségkutató műsorának döntőseként és különdíjasaként ismerhette meg, amelynek köszönhetően ezrek számára válhatott a harmonika zenéje elementáris élménnyé. Fantasztikusan széles repertoárját a hangszer iránti elkötelezettsége és mérhetetlen szeretete fogja össze: Bach művei jelentik számára a Bibliát, virtuózan játszik Lisztet, szenvedélyesen interpretálja olyan latin szerzők zenéjét, mint Albéniz vagy Piazzolla, és mindig talál magának új kihívásokat a kortárs zene és a jazz területén is. Többször állt már színpadra szimfonikus zenekarok szólistájaként. Tanít a Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnáziumban és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. A nagy koncerttermekben való fellépések mellett, mint a Zeneakadémia Nagyterme vagy a Los Angeles-i Disney Concert Hall, ugyanannyira fontos számára, hogy olyan közönséghez is eljusson, akik talán soha nem hallottak még korábban az övéhez hasonló zenét.

Ütőhangszeres tanulmányait követően Gájer Bálint 2005-ben végzett a Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz-ének szakán, Pély Barna és Pocsai Kriszta tanítványaként. 2009-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett Jazz-ének előadóművész, -tanári diplomát. Bálint sikert sikerre halmozott: 2009-ben a Jazzy Rádió által meghirdetett III. Jazzy Jazz Dalversenyen a Legjobb férfi énekes különdíjat vehette át. Négy évvel később ezüstérmes lett a TV2 énekes tehetségkutató műsorában (The Voice). Még ugyanebben az évben neki ítélték az Allee Elegancia Díját (A legelegánsabb zenész), a Magyar Hanglemezgyártók Szövetsége pedig Fonogram díjjal jutalmazta "Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” kategóriában "Egyszerű az élet" című első szólólemezét. 2016 novemberében jelent meg második önálló lemeze, mely a "Swing 'N' Pop" címet viseli. Sokkal több a saját dal és sokkal több szó esik a szerelemről, igazi érzelmi hullámvasút. Hallhatók rajta klasszikus swing dalok, latinos lüktetésű szerzemények és kimondottan pop dalok is. 

Legközelebb a Sárik Péter Trió Beethoven koncertjére lehet jegyet váltani augusztus 4-re.