Magyar Tavak Fesztiválja a Velencei-tónál!

A Velencei-tónál indul a Magyar Tavak Fesztiváljának 2022-es évadja! 2022. június 24. és 25-én újra Magyar Tavak Fesztiválja a Velencei-tónál, ahol a varázslatos természet ölelésében, aktívan fürdőzhetsz a kultúrában.

A Magyar Tavak Fesztiválja idén különleges témának szenteli gálaestjeit. A Szenvedély természete koncertelőadás a környezet és a lélek sokszínűsége között von párhuzamot a műfaji változatosság egyedi és rokon vonásainak színpadra állításával. Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes és pályatársai Horányi Juli, Iván Szandra, valamint Csiszár István, Pataki Bence, Rab Gyula énekesek a Szolnoki Szimfonikusok és Cserta Balázs zenekarának kíséretében a pop, a jazz, a rock, a musical és a klasszikus zene eltérő stílusainak kiváló képviselői, együttműködésük mégis közös nevezőre hozza értékeinket: bár nem vagyunk egyformák, de mindannyian egymásra vagyunk utalva életterünk, emberi kapcsolataink tekintetében! Szépség és minőség, ennek jegyében érzékenyít a Szenvedély természete koncertsorozat hazánk megkapó természeti helyszínein: a magyar tavak partján...


További információk:
 www.magyartavakfesztivalja.hu
 Tel.: +3670/382-9740,
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 www.facebook.com/magyartavakfesztivalja


 Jegyvásárlási lehetőség 2022.05.10-től (Velencei-tavi települések lakói 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket lakcímkártya bemutatásával):
  - Halász-kastély (Kápolnásnyék, Deák F. u. 10.), nyitva tartás: minden nap hétfő kivételével 10.00-18.00 óra, Tel.: 21/292-0471, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  - Vörösmarty Emlékház (Kápolnásnyék, Vörösmarty utca 31.), nyitva tartás: mindennap hétfő kivételével: 10.00-18.00 óra. Tel.:+3670 382-3054, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  - Katonai Emlékpark - KEMPP (Pákozd, Mészeg-hegy hrsz. 087), Nyitva tartás: mindennap 10.00-18.00, Tel.,: 30/4747905, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
jegy.hu

 

Június 25-én reggel biciklis napunk első helyszíne a Halász-kastély lesz, ahol a Ceglédi Fúvószenekar előadását hallgathatjuk meg.