EN

Hangzó Helikon Fesztivál Kápolnásnyéken

Hangzó Helikon Fesztivál, ahol a versek, a zene, a kultúra és művészet találkozik. A múzsák a Helikon hegyén biztos nem tudták elképzelni a verseket ének nélkül.

Így volt ez a költészettel még sok évszázadon át. Ezért is indult el húsz éve a Hangzó Helikon sorozat, hisz a vers igazi közege a hangzás. Az énekelt versek kiváló képviselőivel találkozhatunk a hagyományteremtőnek szánt első Hangzó Helikon Fesztiválon, aminek a kápolnásnyéki Eseményközpont és a Kastélypark ad otthont 2023. október 14-én. 


Program:


10:30 Bognár Szilvia - Titoktok
12:00 Kaláka - Három székláb
15:00 Szarka Gyula és zenekara – „Bor és leányka”
16:45 Misztrál együttes
18:15 Kaláka együttes
20:00 Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák

 

A belépő ára 3000 Ft/fő (14 év alattiaknak ingyenes). A belépés, jegyérvényesítés és a helyszíni jegyvásárlás, illetve a koncertek a Halász Gedeon Eseményközpontban (Kápolnásnyék, Kazinczy u. 22-30, 2475) lesznek, a kísérő programok pedig a szomszédos kápolnásnyéki Halász-kastély parkjában. A befolyt összeget a Magyar Kodály Társaság Közhasznú Egyesületnek ajánljuk fel.

Jegyek elérhetők a jegymester.hu oldalon.
 
Parkolási lehetőség az eseményközpont melletti füves területen lesz biztosítva a Mátyás király és Arany János utca felől. Táblák, valamint a biztonsági személyzet is segíti majd a tájékozódást.


Gyerekprogramok, népi játékok, kosárhinta, valamint bábelőadás  várják a családokat a kastélyparkban, gasztronómiai élményekről pedig street food ételek, a Kaláka-konyha, termelői borok és helyi sörök gondoskodnak majd.

További információk:
Jászai Andrea:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36204180354

M. Kovács Ágnes
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36306585214

Szervezők: 
Design Terminál Nonprofit Kft.
Event & More Kft.