EN

Hangok találkozása - Miklósa Erika és Iván Szandra duó koncert

2022.05.28.  SZOMBAT, 20.00.

Tartsanak velünk egy olyan estén, ahol a két művész egymás zenei világában kalandozik, ezzel új megvilágításba helyezve a klasszikus zenét, a népdalt és a jazzt. 

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc - és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő. Meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New York-ig. A Varázsfuvola Éj királynőjének szerepében ő lett a legkeresettebb művész, amelyet már több mint ötszázszor énekelt. Külföldön képezte magát előbb a philadelphiai Academy of Vocal Arts majd a milanói Scala ösztöndíjasaként. 2004-től állandó fellépője a new york-i Metropolitan-nek. 

Iván Szandra Fonogram-díjas énekes, zongorista és dalszerző, Amerika legjobb könnyűzenei egyetemén, a bostoni Berklee College of Music-on tanult ösztöndíjjal. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, valamint Jász Andris szaxofonművésszel. Dalai olyan sztárelőadók repertoárját színesítik, mint Takács Nikolas, Veréb Tamás, Király Linda, Kohánszky Roy vagy Horváth Charlie. Szandrát a Ruby Harlem zeneszerzőjeként és frontembereként is ismeri az ország. Első lemezük 2019-ben jelent meg.

vendég: Koós Hutás Áron (trombita/szárnykürt)

Jegyek elérhetők a jegy.hu oldalán.