EN

Magyar Tavak Fesztiválja - Velencei - Tó 2024 / Tour D'Opera kerékpáros túra - szombat

2024.06.29. 8.00

Idén is szeretettel várunk a Magyar Tavak Fesztiváljának velencei-tavi rendezvényén! 2024-ben is együtt bringázunk és gyönyörködünk a Velencei-tó páratlan természeti csodájában!

A részletes programot hamarosan hozzuk, addig is csatlakozz az eseményhez és írd be a naptárodba: MAGYAR TAVAK FESZTIVÁLJA 2024. JÚNIUS 28-29., VELENCEI-TÓ!

A második napon, június 29-én, szombaton a kerékpározásé lesz a főszerep: a résztvevők a Velencei-tavat tekerik körbe, majd az egyes megállókon a Velencei-tó térséghez szorosan kötődő, neves előadók várják őket nagyszerű produkcióikkal. Az indulás helyszíne a kápolnásnyéki Halász-kastély lesz, ahol a Vintage Dolls fergeteges koncertje indítja útnak a résztvevőket, majd a pákozdi Katonai Emlékpark következik, immár hagyományosan Horváth Márk és csapatának koncertje várja a tekerőket Latin Jazz stílusban, a következő állomáson, a dinnyési Hagyományörző Központban jó ebédhez szólnak népzenei dallamok Czeilinger Izabella népdalénekes és barátai előadásában. A záróhelyszín Velencei Resort&Spa tóparti színpadán az operáé lesz a főszerep: a helyszín házigazdái Rezsnyák Róbert és Jónás Kriszta operaénekesek, ezzel a koncerttel zárul a tókör, ahol frissítőkkel, frissen csapolt Nyéki sörrel és üdítő fröccsel várják a Tour d’Opera kultúrára fogékony kerékpárosait. 

 

Megállók és előadók:
Műsorvezető: Rodics Eszter
9:30 Halász-kastély: Vintage Dolls
11:15 KEMPP, (Pákozdi Katonai Emlékpark): Latin Jazz Piknik: Fehér Lili – ének, zongora, Horváth Márk gitár és Stencl Tamás szaxofon
13:00 Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központ – EBÉD - Czeilinger Izabella és zenekara – autentikus magyar népzene
15:20 Velence Resort&SPA kert: Operavarázs: Rezsnyák Róbert, Jónás Kriszta
Frissítő (limonádé gyümölcs ingyen, Nyéki sör, L. Simon borok, fröccs, harapnivalók) Programzárás

 

 

Jegyek elérhetők a jegy.hu oldalon.