EN

Rezsnyák Róbert és a Gramofon Big Band koncertje

2024.06.15. 20.00

A Velencei-tónál, Gárdonyban élő Rezsnyák Róbert elsősorban operaénekesként aposztrofálja magát, hiszen fő vonala a klasszikus zene, de van egy „szíve csücske projektje”, a Gramofon Big Band, amely könnyed szórakoztató zenét ad elő.

Repertoárjuk az 1900-as évek első évtizedeinek pesti slágerterméséből táplálkozik, melyet sok-sok érdekes történettel megfűszerezett konferansz tesz teljessé. A formáció zongora, ének, dob, gitár, bőgő, és három fúvós: trombita, harsona és szaxofon. Műsoruk fontos alappillére a közönség bevezetése a főváros különleges és régen letűnt orfeum és kávéházi világába, felidézve színes egyéniségeket, érdekes történeteket. Koncertjeiken vetítéssel is gazdagítják a látvány- és az élményvilágot. Közönségük reakciói is azt bizonyítják, hogy estjeik nem csak szórakoztatók, hanem gondolatébresztők is.

 

Jegyár: 3500 Ft
Jegyek hamarosan elérhetők a jegy.hu oldalon.

FONTOS JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A jegyekre (NEM hely jegyek) előregisztrálni név és létszám megjelölésével lehet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A regisztráció biztosítja a belépő meglétét, melyek megváltására a rendezvény napján, érkezéskor van lehetőség.